LoistoDUUNI blogi

Tervetuloa blogiini! Kirjoitan aiheista, joista itse innostun! Ne liittyvät vahvasti ihmisten potentiaalin kehittämiseen, organisaatioiden kehittämiseen ja paremman johtajuuden edistämiseen.
Seuraa somessa www.facebook.com/loistoduuni tai www.linkedin.com/in/sannaniemela 
  • Facebook - Black Circle
  • Twitter - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

Minulla on ollut ilo ja kunnia olla mukana kehittämässä Johtoryhmästä johtotiimiksi-konseptia. Kirjoitimme johtoryhmien kehittämisestä blogikirjoituksen, joka julkaistiin Luontaiset taipumukset-sivustolla.

http://luontaisettaipumukset.fi/2018/09/12/johtoryhmasta-johtotiimiksi-tuloksiin-vahvuuksien-voimalla/

31.8.2018

kirjoittanut

 Aikuiset tekevät tuhansia valintoja ja päätöksiä päivässä. Osa tapahtuu tiedostamattamme, toisinaan edessämme on suuria, kauaskantoisia päätöksiä. Kuinka laajasti pohdit päätöstäsi? Millä perusteilla teet päätöksesi? Mität jätät mielelläsi huomioimatta?

Päätöksentekoprosessiasi voit parantaa monin eri tavoin. Voit listata eri näkökulmat, vaikutukset muihin, katsoa asiaa sekä lyhyellä että pitkällä aik...

31.7.2018

kirjoittanut

On olemassa coachingia ja ”coachingia”. Ensimmäinen pohjautuu tutkittuihin, tieteellisiin menetelmiin. Business coachingin juuret löytyvät kognitiivisesta ja positiivisesta psykologiasta, neurotieteistä, systeemiteoriasta, aikuiskasvatustieteiden, johtamistieteiden ja urheiluvalmennuksenkin puolelta.

Coaching sanana on yleistynyt ilmaus arkikielessämme, tarkoittaen joskus valmennusta, sparrausta, jopa...

27.6.2018

kirjoittanut

Oletko koskaan kohdannut ajatusta, kertoo sinulle: ”ei siitä mitään kuitenkaan tule, turha edes yrittää”? Rohkenisin väittää, että ajatus on tuttu useammalle kuin uskommekaan. Se hiipii hiljaa mieleemme, aivan tyhjästä. Nopeastikin. Mutta hyvin vakuuttavasti.

Omaan mieleeni tuo ajatus löysi hiljattain. Olen kehitellyt kevään ja kesän mittaan uudenlaista konseptia liiketoiminnalleni. Olen kertonut siitä...

31.5.2018

kirjoittanut

Suomalaista johtamistapaa kuvataan usein sanalla ”insinöörimäinen”. Aikaisemmissa työtehtävissäni vientiteollisuuden laskennassa opin tämän lukuihin perustuvan päätöksenteon. Osaan perustella asiat numeroiden, raporttien ja trendien kautta, ja analysointi on edelleenkin tärkeä vahvuuteni. Aloin kuitenkin nähdä numeroanalyysien vaillinaisuuden. Ne eivät koskaan ole totuus, vaan aina mukana on muuttuvia...

Please reload

Mielenkiintoisimmat

Miksi Management-kirja sai minut kyyneliin? TEAL-organisaatiot ovat (onneksi) tulossa.

17.5.2017

1/1
Please reload

Viimeisimmät