top of page

Palvelut & hinnoittelu

Räätälöimme aina juuri Sinun organisaatiollesi sopivan kokonaisuuden. Toteutus voi sisältää lähitapaamisia tai etätapaamisia - tai näitä molempia. Tarpeittesi mukaan!

Palvelut

Muutoskykyinen uudistaja

Tuen organisaatioiden uudistajia tarvittaessa henkilökohtaisesti. Yksilöllisesti räätälöitävä muutosjohtajan coaching vahvistaa voimavaroja ja auttaa näkemään kirkkaasti.

Muutoskykyä tarvitaan myös asian-tuntijatehtävissä. Asiantuntijan muutoscoaching tukee kasvua ja kehittymistä asiantuntijana.

Muutoskykyinen työyhteisö

Autan työyhteisöjä kehittämään muutoskykyään koulutusten, valmennusten, coachingin sekä fasilitoinnin avulla. Ryhmä- tai tiimicoaching parantaa tiimityötä sekä työyhteisön muutoskykyisyyttä. 

Muutoskykyinen tiimi- valmennukset tukevat tiimien kyvykkyyttä toimia uudistuvassa työelämässä tuottavasti ja hyvinvoiden.

Muutoskykyinen johtoryhmä

Tuen myös johtoryhmää kehittämään muutoskykyään. Johtoryhmän muutoskykyvalmennukset vahvistavat johtoryhmän kykyä toteuttaa merkittäviä muutoksia organisaatiossaan.

Johdon sitoutuminen ja johtoryhmän oma muutoskyvykkyys takaavat organisaation kyvyn toteuttaa ja saavuttaa tavoitteensa.

Pricing Plans

Hinnoittelu

Pyydä tarjous, josta näet tarkemman sisältöehdotuksen. Kehitetään yhdessä organisaatiollesi sopivin malli!

Luento / valmennus

2-3 tuntia / kerta

Muutoskyvyn kertavalmennus työyhteisöille herättelee. Teemoina esim. kasvun ajattelutapa, muutoksen vaiheet, itsensä johtamisen ydintaidot.

1 390 €

per kerta (+alv)

Coaching-ohjelmat

kesto 3-4 kk (5 krt)

Muutosjohtajan coaching, asiantuntijan muutos-coaching sekä ryhmäcoaching-ohjelmat keskittyvät muutoskyvyn kehittämiseen coaching-menetelmän avulla.

1 990 €

per hlö (+alv)

Ryhmä-valmennus

kesto 3-6 kk (5 krt)

Muutoskyvyn ryhmävalmennuksessa (max. 15 hlöä) päästään kiinni työyhteisöjen omiin haasteisiin. 

 Lähi- sekä etätoteutuksina (sis. Howspace).

4 990 € 

per ryhmä (+alv)

Kehittämis-ohjelma

Räätälöity

Muutoskykyisen organisaation kehittämisohjelma sisältää juuri Sinun yrityksellesi parhaiten sopivia toimenpiteitä. Lähi- tai etätoteutuksina.

alk. 9 900 € 

per ohjelma (+alv)

bottom of page