ABOUT US

Kuka on yrityksen takana?

 

Hei, olen Sanna ja Essenti Oy:n perustaja. Olen yritysvalmentaja, henkilöstön kehittäjä,
Certified Business Coach®. Taustaltani olen KTM (kauppatieteiden maisteri) ja olen toiminut pitkään teollisuusyrityksissä Management Accounting-tehtävissä.

Missio

 

Oma tehtäväni on tukea yrityksiä ja organisaatioita uuden ajan työelämän haasteissa.
Haluan olla mukana luomassa parempaa, tulevaisuuden työelämää.

 

Menestyminen moninaisemmassa maailmassa vaatii aivan uudenlaisia taitoja ja sopeutumiskykyä. Yhä enemmän tehdään työtä itsenäisemmin, toisaalta erilaisissa verkoistoissa yhteistyössä. Johtaminen (management) vähenee tai jopa katoaa ja johtajuus (leadership) painottuu. Johdolle on entistä tärkeämpää merkityksen ja tavoitteiden kirkastaminen. Johdon rooli muuttuu palvelevan johtajuuden suuntaan, ehkä jopa vaihtuvaan johtajuuteen, tai organisaatiot pyrkivät jopa itseohjautuvuuteen. Itsensä johtamisen taidot siis korostuvat, jotta pystymme olemaan luovia, ratkaisukykyisiä, sosiaalisia ja keskittyneitä olennaiseen.

Jokaisella alalla haasteet ovat kuitenkin omanlaisensa. Jotkut ottavat pienempiä askeleita eteenpäin, mutta tiheästi, toiset suurempia harppauksia. Uskon että vain yhteistyössä löydämme ne oikeat ratkaisut, yksilöllisiä tarpeita kunnioittaen.

"Jalat maassa, pää pilvissä, sydän paikallaan"

Sannasta  sanottua: "Tosi positiivinen asenne, luova ja innostava, kannustava"

"Helposti lähestyttävä, iloinen, seurassa voi olla oma itsensä, muut huomioon ottava"

"Analyyttinen, älykäs, rohkea, asioihin tarttuva, jämpti"

"Läsnäolon mestari"

"Rehellinen ja tarmokas"

"Luotettava ja vastuullinen"

Uratiivistelmä

 

Olen saanut tehdä monenlaisia, mielenkiintoisia asioita työurani aikana. Opiskeluaikoina olin kiinnostunut kansainvälisestä liiketoiminnasta, markkinoinnista ja kuluttajakäyttäytymisestä. Pääsinkin tutustumaan paremmin kansainväliseen suhdetoimintaan suurlähetystössä. Jatkoin kuitenkin vielä opintojani maisteritasolle, ja gradustani on kirjoitettu tieteellinen julkaisu. Sain kuitenkin kotiseudultani trainee-paikan ja pääsin syvälle paperiteollisuuden maailmaan, laskentatoimen parissa. Ja opin paljon teollisuudesta ja eri toiminnoista laajalti. Vielä syvemmin pääsin teollisuusprosesseihin kiinni kappaletavarateollisuuden laskentatehtävissä. Palasin vielä tutumpaan prosessiteollisuuteen takaisin, ja tällä kertaa etenin kansainvälisiin tehtäviin, työskennellen pääosin globaalien suurasiakkaiden laskentatehtävien parissa.

Rakastan haasteita, ja janosin niitä jälleen lisää, joten pian hoitovapaan jälkeen vaihdoin aivan uusille urille. Nyt olen kiinnostunut ihmisten kanssa työskentelystä, johtajuuden haasteista ja tulevaisuuden menestystekijöiden luomisesta. Perinteisillä johtamismenetelmillä ei monimuotoisessa maailmassa enää menesty, vaan tarvitaan yhä useamman panosta, luovia ideoita ja omasta pääkopasta huolehtimista.

Yhteistä urani eri vaihessa on ollut jatkuva kehittyminen ja haasteiden etsintä. Ja se, että mitään en osaa tehdä huonosti :) On toki tullut haastaviakin tilanteita vastaan, mutta aina on ratkaisukeino löytynyt. Sinnikkyydellä, optimismilla ja joustavuudella. Voit luottaa siis siihen, että myös valmentajanasi olen luotettava ja aina pyrin parhaimpaani ja kehittymään eteenpäin.

 • Grey LinkedIn Icon
 • Grey Twitter Icon

CV

Diplomit:

 • GLP Global Leadership Profile (2017)

 • Luontaiset Taipumukset-lisenssivalmentaja™ (2017)

 • Certified Business Coach® (Business Coaching Institute 2016)

 • Group and Team Coaching Diploma (Business Coaching Institute 2016)

 • Työhyvinvointivalmentaja (Tampereen yliopisto /Johtamiskorkeakoulu / Synergos 2015)

 • Mindfulness Työssä-ohjaaja (Inspiral Coaching Oy 2015)

 • Hiomo-yrittäjyysvalmennus (2015)

Yliopistotutkinnot:

 • Kauppatieteiden maisteri, Master of Science in Economics (Svenska Handelshögskolan 2001)

 • BBA, International Bachelor of Business Administration (Helsingin kauppakorkeakoulu 2000)

Työkokemus mm.:

 • Business Controller (J.M. Huber Finland Oy 2009-2014)

 • Tuotannon Controller (Strömfors Electric Oy 2007-2009)

 • Laskenta-analyytikko (Stora Enso Publication Papers Oy Ltd 2001-2007)

 • Commercial Assistant (British Embassy 1999-2000)

Tarkempaa tietoa LinkedIn-profiilissa.